Top

Verzenden & Retourneren

Het verzenden van geplaatste bestellingen vindt als volgt plaats; wij verzamelen dagelijks de bestellingen en plaatsen die door naar de fabrikant. Zij koppelen jou een afleverdatum terug, of doen dit via ons, waarna wij dit aan jou communiceren. Fabrikanten hebben vaak de voorkeur om zelf de producten te laten versturen dit scheelt ons opslagkosten die weer meer voordeel voor jou opleveren. 

Bij alle bestellingen tot een gewicht van 10 kg wordt € 7,95 in rekening gebracht als bijdrage in de vrachtkosten. Voor bestellingen onder rembours of zwaardere pakketten dan 10 kg  worden de extra portokosten in rekening gebracht.

Wanneer je betaling bij ons is ontvangen wordt je bestelling verzendklaar gemaakt en verzonden. Bestellingen worden meestal verzonden via PostNL.

Om onze kosten laag te houden staan de producten meestal op voorraad bij de betreffende fabrikant. Je moet rekening houden met een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 weken.

Tenzij anders vermeld worden producten niet gemonteerd. 
In het geval van montage bestaat het genoemde montage bedrag uit montagekosten + verzending. Dit bedrag staat in 2 delen (montage - verzending) gesplitst op uw factuur.