Top

Reviews zijn belangrijk

Jouw eerlijke mening is belangrijk

 

Meningen van andere gebruikers over een product wegen steeds zwaarder in het aankoopproces van jou als consument. Daarnaast kan een fabrikant haar producten beter maken dankzij deze meningen. 

Wanneer je bij ons een product met korting hebt gekocht, geef je ons toestemming om je enkele weken na levering van het product, een e-mail te mogen sturen met het verzoek jouw mening over het product te geven.  Omdat wij benieuwd zijn naar jouw mening na een langere periode, ontvang je in sommige gevallen enkele maanden opnieuw een e-mail met het verzoek je mening te geven. 


Deze mening wordt meestal geschreven in de vorm van een review op onafhankelijke websites als Kieskeurig.nl, BesteProduct.nl of de website van de Consumentenbond.


Altijd vrijblijvend

Deelname aan 100meningen is altijd vrijblijvend, omdat we op geen enkele wijze invloed willen hebben op de inhoud van de review; als je alsnog (zonder opgaaf van reden) besluit geen review te schrijven heeft dit geen invloed op de eerder verkregen korting.

 

Natuurlijk  hopen wij dat jij andere consumenten, de fabrikant en ons wilt helpen door even wat tijd vrij te maken en zul je zien dat het best eenvoudig is om te doen.