Top

Brinckers, Blossom F7 2019 Lage instap

  • Brinckers, Blossom F7 2019 Lage instap
  • Brinckers, Blossom F7 2019 Lage instap
€ 1.849,00
1.299,00
Ja
Nee, ik bestel zonder korting
Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 25


Omschrijving
De Brinckers Blossom F7 maakt het leven weer een stukje makkelijker. Deze moederfiets is namelijk zeer compleet en comfortabel uitgerust, zodat je lekker met je kleintjes op pad kunt. Daarnaast is deze fraaie moederfiets ook nog eens elektrisch: dat betekent moeiteloos trappen! Naast gemakkelijk, compleet en comfortabel is deze elektrische moederfiets ook nog eens hartstikke veilig, zodat je echt zorgeloos kunt fietsen.

Geschikt voor meerdere kinderzitjes
De Brinckers Blossom is een stevige fiets met een speciaal gevormd frame. Er is meer ruimte tussen zadel en stuur, zodat er voldoende plek is om een voorzitje te monteren en zodat je ook nog eens vrij kunt blijven bewegen. Achter monteer je op de bagagedrager met Yepp Easyfit Window in een handomdraai een Yepp Easyfit achterzitje, maar ook andere merken en modellen zijn geen enkel probleem!

Moeiteloos fietsen
Dankzij de krachtige voorwielmotor leg je iedere rit fluitend af. De krachtige accu zorgt voor vele onbezorgde kilometers, maar naar wens kun je kiezen voor een zwaardere accu, die je actieradius vergroot. Uniek bij Brinckers is de garantietermijn van 3 jaar op de accu, deze is namelijk bij andere merken vaak slechts 2 jaar geldig. Om de fiets compleet te maken is hij voorzien van een stuurslot en een stevige dubbele standaard, zodat hij altijd stabiel blijft staan. Kortom: de perfecte fiets voor de moeder die graag elektrisch over het fietspad raast!

Meer informatie? Kijk op de site van Fietsenwinkel.nl

Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over