Top

Victesse, Magnum N3 HF 2018 Lage instap

  • Victesse, Magnum N3 HF 2018 Lage instap
  • Victesse, Magnum N3 HF 2018 Lage instap
€ 1.049,00
899,00
Ja
Nee, ik bestel zonder korting
Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 25


Omschrijving
De Victesse Magnum zorgt met zijn krachtige voorwielmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden! Dagelijkse ritten leg je eenvoudig af op deze e-bike, maar ook voor langere tochten in het weekend is deze fiets prima geschikt. De Victesse Magnum is lekker veelzijdig en geeft een heleboel fiets voor een fijne prijs.

Lekker compleet voor extra fietsgemak
De Victesse Magnum heeft niet alleen een motor die fijne ondersteuning biedt, maar is verder ook van allerlei gemakken voorzien om jouw rit zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo beschikt hij over 3 versnellingen, een comfortabel zadel en handvatten met een fijne grip. Zo trap je niet alleen lekker licht, maar zit je ook nog eens als een koning(in) op je fiets!

Veiligheid voor alles
Ook aan de veiligheid is gedacht! Zo is de Victesse Magnum voorzien van goed zichtbare verlichting die je door middel van een schakelaar gemakkelijk bedient. Daarnaast is de fiets voorzien van krachtige handremmen waarmee je altijd weer op tijd tot stilstand komt. Ook heeft deze e-bike een sterk slot met de mogelijkheid voor een insteekketting, zodat je jouw nieuwe Victesse met een gerust hart kunt achterlaten in het fietsenrek!

Meer informatie? Kijk op de site van Fietsenwinkel.nl

Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over