Top

Bosch Universal Rotak 450 Elektrische Grasmaaier

  • Bosch Universal Rotak 450 Elektrische Grasmaaier
€ 179,00
90,00
Ja
Nee
Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 1


Omschrijving Bosch Universal Rotak 450 Elektrische Grasmaaier 

Kijk jouw gazon er eens mooi bijliggen. Dat gras moet wel gemaaid zijn met de elektrische Universal Rotak 450 grasmaaier van Bosch. Die heeft namelijk een eenvoudig verstelbare maaihoogte, een handgreep voor maximaal comfort én een grasopvangbak.

Een perfect gemaaid gazon
Wat zal jouw gazon er straks mooi bijliggen! De maaihoogte van de Universal Rotak 450 stel je met één knop eenvoudig stapsgewijs in, van 20 tot 70 mm. Het gehard stalen LeafCollect-mes weet wel raad met het maaien van gras én is ook perfect voor het opruimen van herfstbladeren. Dankzij het vermogen van 1300 Watt en de maaibreedte van 35 cm is de elektrische grasmaaier perfect voor gazons tot 450 m2. Ook fijn: kantjes hoef je niet meer apart te maaien, want de graskam zorgt ervoor dat die worden meegenomen.

Grote grasopvangbak
Naderhand harken is niet nodig, want het gras wordt netjes opgevangen in de grasopvangbak van de Rotak 450. Die is met zijn inhoud van 40 liter lekker groot, dus hoeft minder vaak geleegd te worden. Na afloop klap je de bak handig in, zodat hij weinig ruimte inneemt tijdens het opbergen.

Comfortabel maaien
Het grasmaaien kan een pittig klusje zijn. Gelukkig helpt de ergonomische handgreep van de Universal Rotak 450 je om een goede houding aan te nemen. Zo worden je armen en rug minder belast en maai je tot en met de laatste grasbaan comfortabel.

De specificaties op een rijtje

Vermogen: 1300 Watt
Maaibreedte: 35 cm
Maaihoogte: 20 – 70 mm
Maaihoogteverstelling: 6-voudig centraal
Snijsysteem: gehard en geslepen stalen mes
Grasopvangbak: 40 liter
Geïntegreerde draaggreep
LeafCollect

Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl

Vragen over garantie? Klik hier!

Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over