Top

Philips HR1922/20 QuickClean Avance Collection Sapcentrifuge

  • Philips HR1922/20 QuickClean Avance Collection Sapcentrifuge
€ 156,00
70,00
Ja
Nee
Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 1


Omschrijving Philips HR1922/20 QuickClean Avance Collection Sapcentrifuge

Met brede vultrechter is de Philips QuickClean sapcentrifuge een aanwinst op je aanrecht. In de sapcentrifuge kun je zowel fruit als groenten kwijt. En dan kun je behoorlijk wat gezonde variaties bedenken! Met 1 L groot genoeg om ook uit te delen.

Grote vultrechter
Fruit en groenten tot 80 mm breed kun je in één in de vultrechter doen. Dit scheelt een hoop snij en schil werk. Geen excuus meer om verse sappen te maken dus! De sapcentrifuge heeft een vermogen van 900 Watt, hierdoor zijn harde groenten en fruit zoals wortels en bieten geen probleem.

Snel weer schoon
Wat een vaak genoemde reden is om geen verse sappen te maken, is dat het schoonmaken te veel werk kost. Dit is verleden tijd doordat deze sapcentrifuge een QuickClean systeem heeft. Door de voorspoelfunctie kun je een waterfontein in het apparaat creëren en hierdoor spoelt ‘ie de vezels weg. Daarnaast is de zeef van glad materiaal gemaakt en is deze na het spoelen makkelijk schoon te maken met een keukenspons. Zo maak je de complete machine binnen een minuut weer schoon! Alle losse onderdelen zijn vaatwasser bestendig. De schenktuit is voorzien van een druppelstop dit zorgt ervoor dat de machine niet gaat lekken en je aanrecht schoon blijft.

Vruchtvleescontainer
Als je sappen aan het persen bent dan valt het vruchtvlees in een container, de machine zorgt ervoor dat het alleen daarin terecht komt. Zo hoef je dus alleen de opvangbak te leggen en om te spoelen. Met de Philips QuickClean pers je tot 1 liter sap en 2,1 liter pulp voordat de container vol is. De opvangbak heeft een rond ontwerp en is makkelijk te bereiken.


Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl

Vragen over garantie? Klik hier!

Stuur naar een vriend
@
@