Top

Tristar Sandwich maker SA-3060Tristar SA-3060 Sandwichmaker

  • Tristar Sandwich maker SA-3060Tristar SA-3060 Sandwichmaker
€ 24,99
12,49
Ja
Nee
Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 1


Tristar Sandwich maker SA-3060Tristar SA-3060 Sandwichmaker

Met de plug and play Tristar SA-3060 Sandwichmaker maak je 2 heerlijke goedgevulde sandwiches. De 2 extra diepe schelpplaten zijn voorzien van een antiaanbaklaag, wat het schoonmaken stukken makkelijker maakt. Verder is deze tosti ijzer uitgerust met een deksel met vergrendeling, een power indicatie lampje en antislipvoetjes. De Tristar SA-3060 is ideaal om simpel en snel jezelf en andere te voorzien van overheerlijke en ingrediëntrijke sandwiches.

Plug and Play
De powerindicatielampjes geven aan wanneer het apparaat op temperatuur is. Vervolgens bak je met een power van 900 Watt snel en eenvoudig verrukkelijke tosti’s en sandwiches. Dankzij de extra diepe schelpen kun je de sandwiches extra goed vullen met bijvoorbeeld tomaat of ananas. Na gebruik laat je het apparaat afkoelen en maak je de platen makkelijk schoon met een doekje.

Veiligheid voorop
Bovendien is de sandwichmaker voorzien van oververhittingsbeveiliging. Het deksel is voorzien van vergrendeling waardoor kinderen het niet makkelijk open kunnen trekken en het eten op zijn plek blijft in de grill. Buiten gebruik kun je de sandwich ijzer makkelijk staand of liggend opbergen. Waarbij de snoeropbergruimte dit nog extra praktisch maakt.

Garantie
De producten van Tristar hebben standaard 2 jaar garantie.

Specificaties
Extra diepe schelpplaten
2 per baksessie
Antiaanbaklaag
Met power en ready indicatie lampje
Deksel met vergrendeling
Verticaal en horizontaal op te bergen
Antislipvoetjes
Snoeropbergsysteem
Snoerlengte: 0.85 m
Vermogen: 900 Watt

Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl
Vragen over garantie? Klik hier!

Stuur naar een vriend
@
@