Top

Princess stofzuiger Power Deluxe 333001

  • Princess stofzuiger Power Deluxe 333001
€ 67,99
32,99
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Omschrijving Princess stofzuiger Power Deluxe 333001

De Princess 333001 Power DeLuxe stofzuiger heeft een efficiënte multifunctionele borstel die geschikt is voor zowel harde vloeren als zachte vloeren. Het gewicht van de Princess Power DeLuxe is slechts 5 kilo, waardoor je hem gemakkelijk kunt tillen.

De Princess 333001 Power DeLuxe stofzuiger doet zijn naam eer aan. Dit model is namelijk zeer krachtig en heeft een mooie rode behuizing met zilverkleurige accenten. Met energieklasse A is de Power DeLuxe een goede investering voor het milieu en de portemonnee. Het vermogen is 700 Watt en de actieradius is 14 meter.

De Princess stofzuiger wordt geleverd met een aantal fijne opzetstukken. Deze kunnen worden gebruikt voor kleine hoekjes en meubels. Dankzij de actieradius van 14 meter hoef je bovendien minder vaak van stopcontact te wisselen.

Wil je een stofzuiger kopen en ben je op zoek naar de beste stofzuiger voor jouw situatie? De Princess 333001 Power DeLuxe is een echte topper onder de stofzuigers dankzij het mooie rode design met zilverkleurige details in combinatie met de extreem krachtige motor en de diverse opzetstukken.

Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl
Vragen over garantie? Klik hier!

Stuur naar een vriend
@
@