Top

Tristar GR-2849 Contactgrill

  • Tristar GR-2849 Contactgrill
€ 59,99
29,99
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Omschrijving Tristar GR-2849 Contactgrill

- Volledig RVS behuizing, uitneembare grillplaten

De multifunctionele Tristar GR-2849 Contactgrill, met een power van 2000 Watt, is een contact- en een tafel grill in één. Hij is voorzien van een zwevend topdeksel en uitneembare grillplaten met een antiaanbaklaag om zonder olie of boter te grillen. Ideaal om te gebruiken voor een vetarm dieet of voor een snelle en gezonde hap.

Tosti’s en vlees
De uitneembare grillplaten zijn 29 bij 23 cm groot en onder andere geschikt voor 2 heerlijke tosti’s of een grote panini. Ook prima te gebruiken voor vlees, groenten, vis, gevogelte en schaaldieren.

Regelbare thermostaat
Plaats de contact grill in het stopcontact, wacht tot het groene lampje uit is en binnen 5 tot 8 minuten zit je aan tafel. Met de traploze temperatuurregelaar bepaal je zelf de gewenste warmte.

Krachtig en stijlvol
Deze contactgrill is voorzien van een volledige RVS behuizing en een kracht van 2000 Watt. Een stijlvolle aanwinst die met veel power snel vlees dichtschroeit voor optimaal smaakbehoud.

Vetarm bakken
Door de antiaanbaklaag heb je geen olie of boter nodig om te bakken. Gebruik je toch boter of olie, dan zorgen de groeven in de plaat ervoor dat het ingrediënt weinig vetten absorbeert.

Geïntegreerd vetafdruipsysteem
De eventuele vetten, sappen en kruimels lopen tijdens gebruik via het afdruipsysteem in het vetopvangbakje. Oftewel, vetvrij grillen en zeer praktisch voor een eenvoudige schoonmaak.

Zwevend topdeksel
Perfect om ingrediënten gelijkmatig te verwarmen zonder direct plaatcontact, zodat een toplaag met kaas niet aan de topdeksel blijft kleven. Tevens kunnen er zo grote ingrediënten in zonder dat ze geperst worden, maar wel die mooie grillstrepen krijgen.

Multifunctioneel
Multifunctionele en robuuste combinatie van contactgrill en tafelgrill in één. Gesloten is het een sandwichgrill of contactgrill en opengeklapt in 180 graden is het een tafelbarbecue of tafelbakplaat.


Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl
Vragen over garantie? Klik hier!

Stuur naar een vriend
@
@