Top

Tristar Toaster BR-2139

  • Tristar Toaster BR-2139
€ 30,95
10,00
Ja
Nee
Verwachte levertijd: 5 werkdagenVoorraad: 1


Tristar Toaster BR-2139

De stijlvolle RVS Tristar BR-2139 Broodrooster is uitgerust met 2 sleuven en een opzetrekje. Met een power van 850 Watt en de keuze uit 7 verschillende bruiningsstanden creëer jij in no time een heerlijk ontbijt met 2 krokante boterhammen. Verder is hij handig voorzien van een ontdooi-, een verwarm- en een annuleerfunctie. Na gebruik leeg je de kruimellade, rol je de snoer op en berg je de Tristar BR-2139 Broodrooster makkelijk op. Ideaal voor een snelle, een goedkope en een lekkere hap.

7 instelbare bruiningsstanden
Deze broodrooster is voorzien van 7 instelbare bruiningsstanden om in de 2 sleuven alle soorten brood, dik en dun, te kunnen roosteren. Hoe steviger, verser en dikker het brood, hoe hogere stand je nodig hebt. Met de pop-up functie zullen de bruingeroosterde boterhammen automatisch worden uitgeworpen.

Ontdooi-, verwarm- en annuleerfuncties
Gebruik de ontdooiknop om bevroren brood in no time te ontdooien. Met één druk op de ‘reheat’ knop verwarm je koud (geroosterd) brood. Of wanneer je denkt dat het geroosterd brood al krokant genoeg is, dan gebruik je de cancelknop. Een led lichtje geeft aan wanneer je een van deze handige functies in gebruik hebt.

Broodjesopzetrek
Het opzetrekje is ideaal om het wat grovere brood of bijvoorbeeld Kaiser broodjes en meergranen bollen langzaam te roosteren. Een andere handige functie is het verwarmen of warmhouden van (geroosterd) brood en harde broodjes.


Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl
Vragen over garantie? Klik hier!

Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over