Top

Russell Hobbs Buckingham Waterkoker - 1,7 L

  • Russell Hobbs Buckingham Waterkoker - 1,7 L
€ 56,00
27,95
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Omschrijving Russell Hobbs Buckingham Waterkoker - 1,7 L
124422

De temperatuur van de Russell Hobbs Buckingham Waterkoker stel je zelf in tussen de 60°C en 100°C. Dit is bijvoorbeeld ideaal als je graag groene of witte thee drinkt, deze thee kun je het best bereiden op lage temperaturen.

Quiet Boil-technologie
Deze moderne waterkoker is voorzien van het Quiet Boil-technologie, waardoor het water een stukje stiller aan de kook wordt gebracht dan andere Russell Hobbs waterkokers. Dit is erg makkelijk voor als je vroeg op moet of laat naar bed gaat en je huisgenoten niet wakker wilt maken.

Instelbare temperatuur
Buckingham Digitale Waterkoker is instelbaar van 60 tot 100 graden. Dit is erg handig voor als je een thee liefhebber bent. Groene en witte thee dient namelijk op lage temperaturen worden klaar gemaakt. Terwijl zwarte thee het lekkerst smaakt als hij bereidt wordt met water dat het kookpunt bereikt heeft.

Ruime inhoud
Met 1,7 liter zet je met gemak zes koppen thee. Handig toch als er visite komt? De schenktuit voorkomt knoeien op je handen of werkblad. Daarnaast is hij erg snel, hij kookt namelijk één kop water in vijftig seconden.

Technische specificaties:

Digitale temperatuurinstelling
Gemakkelijk te openen deksel
Duidelijke weergave waterniveau
Draaivoet van 360 graden met snoeropbergvoorziening
Afgeschermd verwarmingselement
Verwijderbaar en wasbaar kalkfilter


Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl
Vragen over garantie? Klik hier!

Stuur naar een vriend
@
@