Top

Tristar SA-2151 Sandwich Toaster

  • Tristar SA-2151 Sandwich Toaster
€ 34,94
16,95
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


SA-2151 sandwichmaker
Subtitel: Verwisselbare platen | Handgreep met vergrendeling | 750 Watt

Unieke 3in1 combinatie! Dankzij de verwisselbare platen is dit apparaat zowel geschikt als tosti ijzer, wafelijzer en als grillplaat! Makkelijk schoon te maken dankzij de afwasbare en uitneembare platen.

Tosti ijzer, wafelijzer en grillplaat in één
De Tristar SA-2151 sandwichmaker bakt niet alleen de heerlijkste sandwiches en tosti’s maar is ook geschikt voor het bakken van wafels en het grillen van diverse soorten vlees, vis en groenten. Verras je familie en vrienden met de lekkerste snacks!

Eenvoudig te reinigen
De sandwichmaker wordt geleverd met 3 verschillende soorten platen die verwisselbaar zijn en geschikt zijn voor de vaatwasser. Bovendien zijn de platen voorzien van anti-aanbaklaag. Het reinigen van de sandwichmaker wordt hierdoor erg eenvoudig.

Mooie en praktische aanwinst voor de keuken
Het strakke RVS design maakt deze sandwichmaker een mooi apparaat voor elke keuken. Het is mogelijk om de sandwichmaker staand op te bergen. De snoeropbergmogelijkheid maakt het extra praktisch.

Klaar voor gebruik
Dankzij de 2 powerindicatielampjes weet je direct of de sandwichmaker al klaar is voor gebruik. De sandwichmaker slaat automatisch af wanneer de juiste temperatuur is bereikt.

Veiligheid voorop
Bovendien is de sandwichmaker voorzien van oververhittingsbeveiliging. Het deksel is voorzien van vergrendeling waardoor kinderen het niet makkelijk open kunnen trekken en het eten op zijn plek blijft in de grill (vooral handig bij het maken van wafels).

Bekijk eerst prijzen of lees reviews op BesteProduct.nl
Vragen over garantie? Klik hier!

Stuur naar een vriend
@
@