Top

Grohe, Red New Duo Kokendwaterkraan U-Uitloop RVS

  • Grohe, Red New Duo Kokendwaterkraan U-Uitloop RVS
1.499,00Kokend water zonder wachttijd! De GROHE Red kokendwaterkraan levert direct kokend heet water (tot 5,5 liter) en onbeperkt koud en warm water. Je plaatst de boiler in het aanrechtkastje, bevestigt de kraan en gaat meteen meer water en energie besparen.

Hoe werkt de GROHE Red New Duo?
Met deze mengkraan hoef je niet te wachten op kokend heet water en zelfs niet op warm water! In de mengkraan zitten seperate binnenwaterwegen voor het normale water en het kokend hete water. Doordat het hete water gemengd wordt met het koude water stroomt er direct warm water uit je kraan. Zo wordt er minder water verspild. Natuurlijk is deze mengkraan voorzien van een kinderbeveiliging, dit zijn de touch knoppen aan de linkerkant. Houd de lock-knop 1 seconde lang ingedrukt en houd na het knipper van het lampje de onderste knop ingedrukt totdat je genoeg water hebt. Zodra je die knop los laat, stopt het water met stromen. Wanneer je een grote pan wilt vullen is daar de panvul functie: druk twee keer op de lock-knop en druk eenmaal op de onderste knop, 60 seonden lang komt er kokend heet water uit de knaan. Met de greep aan de rechterkant beheer je het koude en warme water.

De boiler
De titanium boiler plaats je in het keukenkastje en levert je direct 5,5 liter kokend heet water. Doordat de binnenkant van titanium is gemaakt krijgt het water gegarandeerd geen metaalsmaak en maakt het juist extreem bestand tegen corrosie en kalkopbouw. Doordat je constant water aan de kook hebt betekent dit niet dat je energierekening hierdoor omhoog gaat! In tegendeel, je kunt zelfs geld besparen. Door de uitstekende isolatie vna de boiler is er een minimale energie nodig om het water op temperatuur te houden. Wanneer je een waterkoker of de kookplaat gebruikt gaan de kosten telkens weer omhoog. Een voorbeeld: met een waterkoker van 2000 W kost het 4,36 cent om 1 liter water te koken. Met de Grohe Red van 2100 W kost dit maar 3,85 cent. En wanneer je op vakantie gaat, zet je de boiler op de Holiday Modus! Hiermee kun je nog meer geld besparen want het water wordt dan tot 60 graden verwarmd en je verbruikt dan maar 12 Watt per dag.

Wat kun je met de mengkraan?

Eieren, pasta en groenten koken
Thee & koffie zetten
Noedelsoep maken
Tomaten snel ontvellen
Baby flesjes steriliseren


Verwachte levertijd: 7 dagenVoorraad: 100
Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over