Top

Melitta, Espressomachine, CAFFEO Solo Zilver, E950-103

  • Melitta, Espressomachine, CAFFEO Solo Zilver, E950-103
€ 329,00
249,00
Ja
Nee, ik bestel zonder korting
Verwachte levertijd: 7 dagenVoorraad: 25


EEN COMPACTE ESPRESSOMACHINE VOOR ULTIEM KOFFIEGENOT
De Melitta Caffeo Solo is een compacte espressomachine. Je vindt er gegarandeerd een plekje voor: hij is slechts 32,5 cm hoog, 20 cm breed en 45,5 cm diep. Daarnaast is zijn design strak en stijlvol waardoor hij in ieder interieur past. Ondanks zijn compacte formaat zet hij espresso van de kwaliteit die we van Melitta kennen.

UNIEKE ZETTECHNOLOGIE
De Melitta Caffeo Solo heeft een voorbesprenkelingsfunctie. De koffie wordt voordat hij bereidt wordt besprenkeld met water. De verschillende smaken van de door jou gekozen bonen komen hierdoor nog beter vrij. Je hebt daarbij zelf in de hand hoe sterk je koffie gezet wordt. De maalgraad en koffiesterkte stel je precies in zoals jij lekker vindt. Geniet van een heerlijke espresso met een volle smaak en rijk aroma.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
De bediening van de Melitta Caffeo Solo werkt heel intuïtief. Draai aan de knop om de koffiehoeveelheid in te stellen en kies de juiste koffiesterkte. De koffieuitloop is in hoogte verstelbaar waardoor je er zowel grote als kleine koppen onder kwijt. Daarnaast kun je 2 koppen koffie tegelijk zetten.

EENVOUDIGE REINIGING
De Melitta Caffeo Solo geeft een signaal als de espressomachine toe is aan een reinigingsbeurt. Neem de zetgroep uit en spoel hem af onder de kraan. Voor de binnenkant is het voldoende om er even een vochtige doek overheen te halen.

Stuur naar een vriend
@
@