Top

AEG, stofzuiger met zak, VX7-2-IW-P

  • AEG, stofzuiger met zak, VX7-2-IW-P
€ 199,95
99,95
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


De VX7-2-IW-P X Power™ is met stilte in het achterhoofd ontworpen en is voorzien van het Silence Pro System™ voor een rustigere schoonmaakbeurt. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt samen met de constructie van de houder en het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor een stillere schoonmaakbeurt – zonder in te leveren op prestatie.

Meubels en kleine accessoires geven onze woningen een huiselijk gevoel, maar maken schoonmaken een stuk moeilijker. Daarom is de “X Power™” voorzien van de  360⁰ Motion Technology™. De zwenkwielen die ideaal zijn om gemakkelijk om objecten heen te zuigen en moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken.

Het Multi Room System™ zorgt voor optimale flexibiliteit met een snoerlengte van 9 meter waardoor hij een bereik heeft van 12 meter. Het 180° Access™-deksel geeft u volledige toegang tot stofcompartiment van de stofzuiger, zodat u de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel kunt vervangen.

Er wordt bij dit model een roestvrijstalen buis en een accessoire voor meubels en kieren meegeleverd. Deze kan bevestigd worden aan de handgreep. De X Power™ beschikt over twee parkeerstanden, zowel horizontaal als verticaal. De VX7-2-IW-P wordt ook nog geleverd met een Parketto Pro-zuigmond welke uitermate geschikt is voor harde vloeren.

Meer informatie op AEG.nl
Eerst prijzen of reviews bekijken? Ga naar Kieskeurig.nl

Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over