Top

Bosch, warmtepompdroger met condenswaterafvoer, WTU87660NL

  • Bosch, warmtepompdroger met condenswaterafvoer, WTU87660NL
€ 899,00
699,00
Ja
Nee, ik bestel zonder korting
Ja
Nee
Verwachte levertijd: 7 dagenVoorraad: 98


Bosch Warmtepomdroger
Condenswaterafvoersysteem
WTU87760NL


De Bosch WTU87660NL warmtepompdroger heeft een 8 kg vultrommel. De droger is voorzien van een zelfreinigende condensor. Naast het automatisch reinigen van de condensor zorgt dit systeem er ook voor dat het energieverbruik constant blijft en de droger zijn energielabel A++ behoudt. Daarnaast beschikt deze warmtepompdroger ook over een condenswaterafvoersysteem. Het handmatig legen van de condenswaterbak behoort dus tot het verleden.


Het DuoTronic-systeem zorgt voor een continue vochtmeting. Zo wordt voorkomen dat de droger langer droogt dan nodig en wordt krimping van het wasgoed tegengegaan. Bovendien beschikt de Bosch WTU87660NL over een speciale trommelstructuur die extra zorgvuldig met jouw kostbare kleding omgaat. De ingebouwde trommelverlichting komt zeer goed van pas als de warmtepompdroger in een donkere omgeving staat.


De warmtepompdroger kan eenvoudig bediend worden via het DirectSelect-display. In combinatie met de TouchControl-tiptoetsen ga je eenvoudig door alle programma-instellingen heen. De Bosch WTU87660NL biedt je de keuze uit 14 droogprogramma’s. Hieronder vallen ook een aantal speciale droogprogramma’s zoals AllergiePlus, lingerie, wol, handdoeken en dekens. Deze Bosch warmtepompdroger bereikt een geluidsniveau van slechts 64 dB wat extra bijdraagt om jouw was op een comfortabele manier te drogen.


afmetingen (B x H x D):
59.7 cm x 84.2 cm x 59.9 cm

Bekijk prijzen en reviews op Kieskeurig.nl

Wij bezorgen de nieuwe droger via een bezorger voor 30 euro en voeren ook de oude droger desgewenst af.

*Optioneel is montage mogelijk, dit houdt in;
- de machine op een verdieping in de woning plaatsen
- de machine werkend aansluiten
- de oude machine naar beneden brengen en afvoeren 
De  meerprijs hiervoor bedraagt 45 euro, de totale kosten voor leveren en monteren zijn dan 30 + 45 = 75 euro.

Stuur naar een vriend
@
@