Top

Siemens, Vaatwasser geïntegreerd, SN635X01AE

  • Siemens, Vaatwasser geïntegreerd, SN635X01AE
  • Siemens, Vaatwasser geïntegreerd, SN635X01AE
  • Siemens, Vaatwasser geïntegreerd, SN635X01AE
  • Siemens, Vaatwasser geïntegreerd, SN635X01AE
€ 799,00
399,00
Ja
Nee, ik bestel zonder korting
Ja
Nee
Verwachte levertijd: 14 dagenVoorraad: 24


Siemens iQ300 vaatwasser SN635X01AE
varioSpeed tot 2x sneller reinigen en drogen: innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit met optimaal behoud van schone resultaten.


Energie-efficiëntieklasse: A+
Nishoogte (min): 81.5 cm
Nisbreedte: 60 cm
Nisdiepte: 55 cm
Geluidsniveau: 48 dBBekijk reviews op BesteProduct.nlZuinig, duurzaam en stil: de iQdrive-motor.
Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma's met optimale resultaten en elk programma's erg stil - geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij niet slijt.

Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging.
Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser.

Optimale afwasresultaten met één druk op de knop: de automatische programma's van Siemens.
Als u de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan.

Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent.
Speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.

Zacht, veilig, schoon: het glasbeschermingsssyteem.
Het glasbeschermingsssyteem - opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar - wast uw glaswerk met uiterste zorg.

Meer flexibiliteit bij het inladen: de in hoogte verstelbare bovenkorf.
Veel vaatwassers van Siemens hebben een in hoogte verstelbare bovenkorf voor flexibel inruimen van vaatwerk van verschillende hoogtes. Of u nu bovenin hoge glazen wilt plaatsen of onderin grote borden, u kunt groot vaatwerk gemakkelijk kwijt door de hoogte van de bovenkorf te verstellen.

Stil
48 dB – stil, en de vaat krijgt een perfecte glans.

Gemakkelijk inruimen van veel vaat.
De korf heeft bovenaan speciale hendels. Door die in te drukken, kunt u de bovenkorf gemakkelijk in drie stappen verstellen. Hierdoor gaat het inruimen en uitruimen eenvoudiger, vooral in het geval van grote pannen of schalen.
Stuur naar een vriend
@
@