Top

Gardena R40Li Robotmaaier 4078500407168

  • Gardena R40Li Robotmaaier 4078500407168
  • Gardena R40Li Robotmaaier 4078500407168
  • Gardena R40Li Robotmaaier 4078500407168
1.299,00
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0


Gardena R40Li Robotmaaier

Een mooi gazon heeft onderhoud nodig. Regelmatig maaien is daarbij het motto. Maar dat kost tijd en moeite. Werkelijk? Niet met GARDENA! Want met de nieuwe robotmaaier R40Li hoeven tuinliefhebbers nooit meer gras te maaien. Deze innovatieve robot maait namelijk helemaal zelf.

En dat niet alleen. Grasvelden waar de robotmaaier komt, liggen er altijd tiptop bij. Ze zien er niet alleen perfect geschoren uit maar zijn het ook. Regelmatig maaien zorgt voor een mooie dichte mat zonder mos en onkruid.

De nieuwe robotmaaier van GARDENA heeft vlijmscherpe messen die voor een extreem zuivere snit zorgen. De R40Li is niet bepaald ingesteld op rechte banen. Integendeel. Deze robotmaaier heeft een eigen “route-planner” en zorgt overal voor een egaal gazon zonder spoorvorming. Hij rijdt moeiteloos om obstakels heen en een helling tot 25% is geen probleem.

Bij iedere maaibeurt wordt het gras versnipperd. De resten vormen een mooie, fijne mulch. Deze is nauwelijks zichtbaar en vormt algauw een natuurlijke mest.

De robotmaaier R40Li van GARDENA werkt op een Lithium-Ion-accu die op ieder moment opgeladen kan worden. Dat gaat geheel automatisch. Om nieuwe energie in te slaan rijdt de maaier zelf naar het oplaad-station.

Met een paar handelingen maakt u de robotmaaier startklaar. Om te beginnen wil de R40Li graag weten waar gemaaid moet worden. Dit is heel eenvoudig aan te geven. Met een begrenzingskabel bakent u in een mum van tijd het gebied af. Deze kabel zit standaard bij de maaier.

Nog even de werkinstructies doornemen en de robotmaaier is klaar voor gebruik. Met de handleiding is dat zo gepiept. Of de maaier nu ’s nachts of overdag zijn werk doet, hij maakt niet het minste geluid.

Het spreekt voor zich dat de robotmaaier R40Li veilig gereedschap is. Zo schakelt hij automatisch uit wanneer hij opgetild wordt. Een alarm en pincode helpen om diefstal te voorkomen.


Meningen (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over